woensdag 16 januari 2013

WinterWinter op de Veluwe. En winter is voor mij pas winter met sneeuw, liefst veel sneeuw. De klaagzangen op de radio wil ik even niet horen, treinen die niet meer op tijd rijden, is technisch overigens ook volstrekt onmogelijk met zo'n druk bezet spoorwegennet, files en ga zo maar door. Misschien komt het nog een keer zover dat we Nederland overdekken...
Ik geniet, 's morgens de kachels opstoken, sneeuw ruimen, schuivend met de backjulsdriften Volvo de bocht door naar m'n werk. En koud...., Zweden lachen er om, die 14 graden vorst van vannacht, maar wij moeten de kraan in de keuken laten druppelen om deze niet dicht te laten vriezen. Lastig..?, ach die paar dagen komen we wel door met een druppende kraan. 

4 opmerkingen:

  1. Gelukkig kan ik elke dag nog gewoon in de dieseltrein zitten zonder vertragingen en op een gedeelte van het spoorwegennet wat nog niet overbelast is met ritten. Elk half uur een trein :-). Hoezo aangepaste dienstregeling. In de koude tijd een vakantie plannen voor komende zomer. Heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen