zondag 16 november 2014

Rain

Eindelijk een zondag regen... en dan is er rust op de Veluwe. Daar waar de ooit zo rustige zuid Veluwe tegenwoordig in weekeinden is veranderd in een stadspark vol met wandelaars, joggers, ruiters, mountainbikers,....  was het vanmiddag rustig. Aanhoudende regen zorgde er voor dat bijna iedereen thuis bleef. Prachtige intense kleuren. Dom genoeg geen fatsoenlijke camera meegenomen dus vandaar dit matige kiekje uit een Iphone. Maar het geeft in ieder geval de sfeer en de kleuren weer.

4 opmerkingen:

 1. Ware grootsheid ligt in groot zijn in kleine dingen.
  Michiel Hendrickx - een Belgische fotograaf - zegt dat je met creativiteit en kunde zelfs met een Polaroid goede foto´s kunt maken.
  Zelfs met een Iphone maak je prachtige foto´s.

  Groeten,
  John uit Backe. Ångermanland, Jämtland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En ja, je hebt gelijk, de camera doet er niet zoveel toe. Als ik kijk naar de prachtige foto's van bekende fotografen zoals Dorothea Lange uit de jaren '50, die zijn gemaakt met camera's die niet meer kunnen tippen aan de huidige stand van techniek, maar boeiend zijn en blijven.

   Verwijderen
 2. En dan zijn er mensen die niet van de regen houden, terwijl het een mooie bijdrage heeft aan deze foto - de uitstraling :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ieder jaargetijde en ook een regenachtige dag heeft zijn bekoring voor mij. Ik besef ook dat dat voor lang niet iedereen zo is. Groet Jan

   Verwijderen