donderdag 17 oktober 2013

Polar husvagn


Vorige week zaten verbleven we een week in een vakantiewoning in Zweden in Västernorrland, niet ver van de plaats Solleftea. Een prachtige plek waar we het noorderlicht zagen waar ik helaas geen foto's van heb gemaakt. Jonna Jinton die daar niet ver vandaan leeft gelukkig op dezelfde avond wel, zie http://jonnajinton.se/mer-norrskensbilder/ .
Het noorderlicht, de prachtige herfstkleuren, een auerhoen, de vriendelijke bevolking en fantastisch herfstweer, dit alles maakte het echt de moeite waard. Op het perceel naast ons stond deze caravan in het zicht van de veranda van het fritidshus. Lelijk? Nou, als liefhebber van een retro caravan en dan ook nog in deze kleurencombinatie gecombineerd met de herfstkleuren was het voor mij erg mooi.

2 opmerkingen:

 1. Goh, Wat grappig. Dan hebben we naar hetzelfde noorderlicht staan staren. Wij vanuit de slaaapzakken in de auto met de achterdeuren open (we hebben geen klep). Tussen Backe en Strömsund. Het was wel frisjes. Flinke ijsbloemen op de ramen. Maar het loonde zich. Er waren spiralen die de helft van de hemel afdekten (de 2e foto van J.J.?).
  groetjes Marlies en Arnoud

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hadden helaas geen bijzonder uitzicht en zagen het zoals op foto 3. Maar het was erg bijzonder om mee te maken.

   Verwijderen