donderdag 23 mei 2013

Details

Ik heb al eens eerder geschreven over de urban fotografie. Het fotograferen van oude verlaten gebouwen, het verval. Voor mij het mooist als er nog wat te vinden is van de oude functie van het gebouw. In dit geval was er niet veel van terug te vinden alhoewel de kamer op de foto waarschijnlijk wel een woonfunctie heeft gehad gezien het behang.
Een bevestiging en eigenlijk een verrassing kwam ik helemaal bovenin tegen, twee krakende trappen en vloeren hoger. Een klein kamertje met daar op de wanden, als je goed keek, een paar mooie schilderingen op het geschilderde houtwerk. Het was in oost-Duitsland maar ik kreeg associaties met Zweden waar je dit soort schilderingen, zeker in deze kleuren, ook vaak tegen komt.1 opmerking:

  1. Urbex, urban fotografie. Hoor het wel wat vaker. Ik weet niet of je de site van Christian kent. Die maakt HDR foto's van onder andere Urbex locaties. http://cawfotografie.blogspot.nl/2013_01_01_archive.html en http://cawfotografie.blogspot.nl/2013/02/urbex-fotoseriebowling-mill-en-villa.html

    BeantwoordenVerwijderen