woensdag 13 maart 2013

Classic landscapes

Met deze aanhoudende kou in Nederland denk je zo nu en dan terug aan de  vakantie. Overigens een vakantie met veel regen vorig jaar. Op de vakantiefoto's lijkt het overigens wel bijna altijd mooi weer. Zo ook op deze foto's aan de  zuidwest kust van Zweden (Barsebäck) in juli 2012. Een laagstaande zon kleurt het graanveld vel geel, in combinatie met een dreigende donkere lucht moet je dat wel fotograferen.   
Anderhalf uur later, kijkend naar het westen over de Öresund het laatste straaltje zon. Een groot verschil met 14 dagen eerder en 2200 kilometer noordelijker toen de zon in Kautokeino helemaal niet onderging. 4 opmerkingen:

 1. Dat zijn inderdaad hele mooie plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej Jan, vreemd dat ik nu pas weer melding krijg van een nieuwe post van jou, terwijl ik volger ben. Heb de vorige twee gemist. Bij Hans heb ik dit ook met regelmaat en bij anderen niet. Maar goed, ik kom hier nu eigenlijk om te zeggen dat ik helemaal weg ben van het fel gele graanveld! De clip in de vorige post vind ik ook erg mooi.
  Groetjes van Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog even gekeken bij de instellingen maar daar kan ik waarschijnlijk weinig aan veranderen om dat te verbeteren. Blogger geeft volgens mij wel vaker wat rare bugs.
   Groet Jan

   Verwijderen
  2. Het beste is om op je blog een gadget toe te voegen en daar de blogs in zetten die je volgt. Elke keer als er een nieuwe post verschijnt van een blog verschijnen ze in je lijst op je blog. Ik heb die ook staan aan de rechterkant als "Mijn lijst met blogs". Het voordeel hiervan is dat je ook niet Blogspot blogs kunt toevoegen. Google heeft het niet erg voor elkaar met de volgers lijsten.

   Verwijderen